logo-kaal Met het oog op jou Wie Wat Waar Wanneer Weetjes Winkel Welkom

Meditatie- oefeningen en Talks Mindfulness en Compassie

MHOOJ Mindful op Podcast Addict, Insight Timer, Spotify

Mhooj-Mindful is het kanaal waarop Annalies regelmatig Meditaties, Podcast en Talks inspreekt en plaatst. Te beluisteren via apps zoals Podcast Feed Insight Timer, Spotify. Ook op You Tube worden (sporadisch) opnames geplaatst. Zie hieronder voor de directe links per sub-kanaal.

MHOOJ-Mindful - Fierce Selfcompassion - De moed van zelfcompassie

MHOOJ-Mindful - Overige Meditaties en Bewegen

MHOOJ-Mindful - Podcast Compassievol Omgaan met Ongemak

Deze Podcast c.q. cursus bestaat uit een inleiding en 10 sessies van elk ongeveer 10-20 minuten. Het is een afwisseling aan psycho-educatie, meditaties, bewegen en creatief beeldende oefeningen.

Deze podcast is geschikt voor iedereen die meer welzijn wenst te ervaren in relatie tot zijn en/of haar gezondheid en gevoel van welzijn, met name ook mensen die kampen met lichamelijke klachten van chronische aard, al of niet verklaarbaar. De Podcast is geschikt voor zowel mensen die bekend zijn met mindfulnessbeoefening en hun inspiratie wensen te verdiepen als voor mensen die nieuwsgierig zijn naar wat mindfulness en compassie-beoefening inhoudt.

Om de gehele podcast op ieder gewenst moment te kunnen beluisteren, onafhankelijk van internet-verbinding of apps, kun je een download bestellen: hier. Of zie winkel.

Te beluisteren:

MHOOJ-Mindful - Talks over prikkelende thema's in relatie tot Compassie

MHOOJ-Mindful live via Mindful Leven (CVM)

Klik hier om direct toegang te krijgen tot de begeleide avond- en ochtendmeditaties, begeleidt door Annalies.

Donaties welkom

Annalies deelt via deze audio's graag haar kennis, levens- en werkervaring. Om continuering van deze opnames mogelijk te maken, wordt uw donatie zeer op prijs gesteld.

Een deel van uw donatie gaat naar 'Kopzorg op Bali', een Nederlands initiatief om het Suryani Institute for Mental Health (SIMH) te ondersteunen. Met allerlei acties wordt geld in gezameld en voor 100% ingezet voor de behandeling van psychiatrische patiënten op Bali: Kopzorg op Bali.

Uw donatie is welkom op: Triodos bank NL96 TRIO 025 46 82 383 t.a.v. Mhooj

CD BOX Compassie

De CD-box Compassie is geschikt voor mindfulnessbeoefening, compassiebeoefening en bevat zes CDs met zowel meditaties, begeleide visualisaties en diverse bewegingsgseries op geleide van de adem:

  • Adem als Anker (3 varianten)
  • Bodyscan (3 varianten)
  • Weerstand en Aanvaarding (2 varianten)
  • Ontmoeting Innerlijk Kind
  • Gelijkmoedigheid
  • Metta — Vriendelijkheid (zelf en ander)
  • Bewegen (vervolg op MBSR-MBCT-Bewegingsseries)
  • Bewegen bij beperktheid (6 korte series)

Bestellen kan hier. Zie ook winkel.

De zachte kracht van Qigong

Annalies inspireert je graag tot een kijkje op Rust in Beweging. Voor iedereen die zich wenst te bekwamen in zacht bewegen als krachtige ondersteuning om lichaam en geest op dezelfde plek te doen landen en jezelf als een soepele eenheid te ervaren. In regio Zwolle zijn er Qigong-lessen te volgen onder leiding van Sifu Julian Webber.

Zingen geeft ruimte!

In het werken met ouderen zet Annalies graag muziek in. Zij wordt hierbij mede geinspireerd door de Bende van Zang en Ziel. Geholpen door de tijd waarin we nu leven, zingt zij soms zo'n lied in.

Een voorbeeld: Gezellige Onzin

praktijk Met het oog op jou
contactpersoon Annalies Otten - Hagen
telefoon 064 746 25 43
email info@mhooj.nl
Follow Me on Spotify Follow Me on Insight Timer Follow Me on You Tube Follow Me on Captivate.fm Follow Me on Pinterest Follow Me on Instagram