logo-kaal Met het oog op jou Wie Wat Waar Wanneer Weetjes Welkom

Mindfulness Oefeningen

Om kennis te maken met het aanbod van Mhooj kun je luisteren naar Inleiding tot het trainen van de aandachtsspier Deze inleiding is te beschouwen als een eerste kennismaking met het trainen van aandacht en de trainer Annalies. Het beantwoordt de vraag: Waartoe zou je je aandacht trainen? Na een introductie volgt een eenvoudige aandachts-oefening. Inleiding en oefening duren in totaal 15 minuten.

Ademruimte - in balans bij reactiviteit Dit is een oefening in het kader van het trainen van de switch van 'doen naar zijn' bij het ervaren van forse weerstand in relatie tot wat je nu ervaart en duurt ongeveer 15 minuten.

Bodyscan. Je maakt kennis met een oefening die je helpt te landen in het lichaam, de drager van je ervaringen. terwijl je niets hoeft te doen of bewegen. De oefening duurt ongeveer 12 minuten.

Compassie-Bewegen - Verstilling . Een aantal vloeiende houdingen en bewegingen welke, bewust en aandachtig uitgevoerd, ondersteunend zijn om lichaam en geest weer op dezelfde plaats en in hetzelfde moment te kunnen ervaren. De oefening duurt ongeveer 20 minuten.

Bewustwording van (ont-)spanning. Bewustwording van de intentie, voorafgaand aan aan- of ontspanning, staat aan de basis van een natuurlijke staat van zijn, een lichaam dat zich toe kan vertrouwen aan de zwaartekracht. Een kennismaking. De oefening duurt ongeveer 10 minuten.

praktijk Met het oog op jou
contactpersoon Annalies Otten - Hagen
telefoon 064 746 25 43
email info@mhooj.nl
Follow Me on Pinterest Follow Me on Instagram