logo-kaal Met het oog op jou Wie Wat Waar Wanneer Weetjes Winkel Welkom

MHOOJ — Producten

Podcast — Compassievol omgaan met ongemak

Een cursus online in de vorm van een podcast; geschikt voor iedereen die meer welzijn wenst te ervaren in relatie tot zijn en/of haar gezondheid, ook mensen die kampen met klachten van chronische aard. De Podcast is geschikt voor zowel mensen die bekend zijn met mindfulnessbeoefening en hun inspiratie wensen te verdiepen als voor mensen die nieuwsgierig zijn naar wat mindfulness en compassie-beoefening inhoudt.

De podcast bestaat uit een inleiding en 10 sessies van elk ongeveer 10-20 minuten. Het is een afwisseling aan psycho-educatie, meditaties, bewegen en creatief beeldende oefeningen.

Te beluisteren via diverse openbare kanalen, zie Oefeningen Mindfulness en Compassie.

Luisteren op ieder moment - je eigen downloads: Kosten € 25,00. Bestellen kan hier.

CD-BOX Compassie

De CD-box Compassie bevat zes CDs in vervolg op een basistraining Mindfulness en bevat meditaties, begeleide visualisaties en beweginsgseries op geleide van de adem:

  • Adem als Anker (3 varianten)
  • Bodyscan (3 varianten)
  • Weerstand en Aanvaarding (2 varianten)
  • Ontmoeting Innerlijk Kind
  • Gelijkmoedigheid
  • Metta — Vriendelijkheid (zelf en ander)
  • Bewegen (vervolg op MBSR-MBCT-Bewegingsseries)
  • Bewegen bij beperktheid (6 korte series)

Kosten € 55,00 incl. verzendkosten.

Bestellen kan hier.

MHOOJ terwijl u wacht (tweede druk)

Dit boekje is een verzameling columns bij gevilte MHOOJ-creatiefjes die door Annalies Otten Hagen zijn gemaakt. Is in het viltwerk van Annalies doorgaans het intuïtief creëren herkenbaar, nu was zij bij wijze van experiment, gericht op het creëren op basis van waarnemen. Na een dag werken bleek het vilten van dit soort creatiefjes verrassend ontspannend te zijn. Iedere maand een ander stelletje, waarbij er een werd gehouden voor in de praktijk en de anderen spontaan werden weggegeven. In de columns wordt de intentie van aandachtig leven getoetst aan de soms relaxe en dan weer weerbarstige praktijk van alledag. Makkelijk mee te nemen, inspiratie voor onderweg of terwijl u in een wachtruimte op uw beurt wacht.

Kosten € 7,50 incl. verzendkosten.

logo-mhooj

Bestellen kan hier.

Mindfulness en (on-)geloof in dialoog (tweede druk)

Drs. E. van den Brink in het voorwoord: "Wie dit mooie boekje openslaat wordt deelgenoot van een intieme en openhartige ontmoeting tussen mindfulness en geloof in de christelijke traditie. Annalies Otten Hagen is goed thuis in beide werelden en richt zich tot mensen die zich afvragen hoe die twee zich tot elkaar verhouden en of ze wel met elkaar verenigbaar zijn. ...Bij eerste kennismaking lijken de geloofshouding, beginnend met wat van ‘gene zijde’ gegeven wordt, en de mindfulnesshouding, beginnend met wat aan ‘deze zijde’ ervaren wordt, ver uit elkaar te liggen... Maar de twee houdingen vloeien gaandeweg ineen en ontmoeten elkaar in thema’s als verzet, verlangen en lijden; en in mildheid, verzoening en liefde." De dialoog tussen mindfulness en geloof wordt levendig verbeeld in de kleurrijke illustraties van de hand van Brigida Almeida.
Het boek kan prima dienst doen als een inleiding op een gespreksavond rond dit thema.

logo-mhooj

Kosten: € 15,00 incl. verzendkosten.

Bestellen kan hier.

Syllabus: Mindfulness Verdieping

In deze syllabus verwerkt Annalies onder meer de extra informatie waarmee zij trainingen verlevendigt en een aantal kern-thema's van Compassietraining MBCL. Voorts zijn dhamma-talks op basis van gevolgde EAMBA-retreats 2017 (J. Peacock) en 2019 (J. Dartington), integraal verwerkt. Het katern, een groeidocument, inspireert tot het bevorderen van Mindfulness als stijl van leven.

Kosten € 10,00.

Bestellen kan hier.

Trainingsmateriaal: Mindfulness for Health — Leven in balans

Mhooj voorziet in het complete Nederlandse trainings- en audiomateriaal ten behoeve van de Breathworks-training (geactualiseerde versie).

Interesse? Neem contact op met Annalies.

Mhooj — columns en essays - als pdf te downloaden (gratis)

praktijk Met het oog op jou
contactpersoon Annalies Otten - Hagen
telefoon 064 746 25 43
email info@mhooj.nl
Follow Me on Spotify Follow Me on Insight Timer Follow Me on You Tube Follow Me on Captivate.fm Follow Me on Pinterest Follow Me on Instagram